Over ons

conneqt is een het Internet of Things en asset management platform van Intar BV. Opgericht in 2001 en gevestigd in Enschede, heeft Intar inmiddels ruim 15 jaar op het gebied van softwareontwikkeling. In het begin is met name ondersteund bij softwareontwikkeling van andere bedrijven. De laatste jaren heeft Intar ook eigen producten ontwikkeld. Sinds de oprichting is aan verscheidende producten voor detailhandel, zakelijke dienstverlening, zorg en overheid ontwikkeld.

De laatste jaren ligt de focus bij Intar volledig op conneqt. Hiervoor is besloten andere eigen softwareproducten te verkopen. Dit zorgt dat sinds 2015 gefocust wordt op de ontwikkeling van conneqt, het IoT platform voor assetmanagement en asset monitoring en meer. ‘En meer’ omdat vanaf het begin van de ontwikkeling er een duidelijke visie is geweest om een generiek platform te ontwikkelen. Door deze keuze kan data van andere systemen en allerlei sensoren gekoppeld en verwerkt worden. Vervolgens kan deze data ook door de gebruiker gedeeld worden met andere conneqt gebruikers.

Doordat eerst enkele jaren aan het platform te werken voordat klanten er gebruik van konden maken, biedt het platform een brede basis die inzetbaar is voor meerdere toepassing. Daarnaast is het platform uitgebreid getest en is er geen tunnelvisie ontstaan door overhaast te ontwikkelen. De visie bij de ontwikkeling is altijd geweest om een platform te ontwikkelen die elk type data kan verwerken. Op deze manier kan optimaal gebruikt worden van de huidige technologische ontwikkelingen zonder dat elke nieuwe sensor of asset een eigen applicatie nodig heeft voor de verwerking en weergave van de data.

Bent u benieuwd wat asset management, IoT en conneqt voor u kunnen betekenen, neem dan contact op via onze contactpagina voor een vrijblijvend gesprek en een demo.

Visie van Intar

  • De ontwikkeling van nieuwe features en verbeterwensen gebeurt in een breed perspectief.
  • De juiste mensen op de juiste plek. Door de mix van verschillende kwaliteiten en het investeren in onze medewerkers ontstaan de beste resultaten
  • Gebruiksvriendelijkheid en nut voor de gebruikers heeft hoge prioriteit
  • Uitstekende support om optimaal gebruik van het systeem mogelijk te maken