Meldingen openbare ruimte

Zowel burgers als medewerkers van de gemeente kunnen op verschillende manieren meldingen registreren: Met de app, via het portal, of via de speciale plugin die u kunt integreren in uw eigen website. In een paar eenvoudige stappen wordt u door het proces geleid om een melding te doen.

U kunt categorieen maken zoveel niveau’s diep als u wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld op hoofdniveau de categorie Overlast aanmaken, met daaronder bijvoorbeeld subcategorieën als hangjongeren en geluid. Op elk gewenst niveau kunt u ook rapportages draaien. Het is ook mogelijk om afhankelijk van de categorie een melding automatisch toe te wijzen aan een specifieke afdeling of persoon.

De locatie van een melding kan een Geo locatie zijn, of een adres. In het geval van een adres wordt ook automatisch de geo-locatie bepaald. Voor het invoeren van een adres heeft conneqt een koppeling met de BAG, zodat u altijd geldige adressen gebruikt.

Handige optie om per meldingsscategorie een kleur en symbool vast te kunnen leggen voor weergave op de kaart.

Vanuit een melding kunt u acties aanmaken. Dit kunnen bijvoorbeeld contactmomenten zijn, of controles die een boa moet uitvoeren. Acties zijn ook te plannen in tijd, en kunnen worden toegewezen aan een medewerker. Ook kunnen de acties in een kalender worden getoond.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!